Menu
Vaša korpa

Naćin plaćanja i dostava

Način plaćanja

 

Plaćanje pouzećem

Prilikom plaćanja pouzećem plaćanje se vrši gotovinom i kupac je pored cene robe dužan platiti i troškove dostave ukoliko ne ispunjava uslov za besplatnu dostavu.

 

Plaćanje platnim karticama (Mastercard, Visa, Maestro, Dina i Amex )

Plaćanje je moguće navedenim platnim karticama u valuti RSD i kupac je pored cene robe dužan platiti i troškove dostave ukoliko ne ispunjava uslov za besplatnu dostavu. Plaćanje je jednokratno putem weba.

 

Ukoliko ste se odlučili za plaćanje Vašom platnom karticom online prilikom poslednjeg koraka pre potvrde kupovine, sistem će Vas preusmeriti na sigurnosni link Banke gde unosite podatke o Vašoj platnoj kartici. Ukupna suma i broj pošiljke su automatski uneti i ne mogu se menjati. Nakon uspešne kupovine, bićete vraćeni sa adaptera banke nazad na Feature Market Solutions Online prodavnicu sa potvrdom da je kupovina uspešna. Ukoliko je došlo do neke greške u vezi sa Vašom platnom karticom, bićete vraćeni nazad na Feature Market Solutions Online prodavnicu sa obaveštenjem o čemu se radi. Nakon uspešne kupovine, prilikom preuzimanja paketa nemate nikakve naknadne troškove.

• Po izvršenom plaćanju, specifikacija plaćenog e-računa i njegov iznos se ne mogu menjati.
• Posle izvršene naplate, nije moguće otkazati plaćanje izabranog računa i stornirati naplaćen iznos.
• Korisnik sve reklamacije na izvršeno plaćanje e-računa može uputiti e-mail adresu cs@emaglam.shop.
• Feature Market Solutions se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za štetu koja može nastati Korisniku i/ili trećim licima usled neautorizovanog ili neovlašćenog korišćenja platne kartice odnosno bilo koje zloupotrebe iste (ukradene platne kartice, korišćenje platne kartice bez znanja vlasnika iste i dr.). U navedenom slučaju Feature Market Solutions neće izvršiti povraćaj uplaćenih sredstava.
• Feature Market Solutions nije odgovoran za prekid internet konekcije ili nedostupnost procesora platnih kartica.
• Feature Market Solutions će, u skladu sa važećim zakonskim propisima, preduzeti sve raspoložive mere u cilju zaštite podataka o Kupcu, kao i o podacima o izvršenom plaćanju e/računa. Navedeni podaci će se smatrati poslovnom tajnom i biće dostupni samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Feature Market Solutions neće koristiti navedene podatke o Kupcu u cilju dostave reklamnih obaveštenja svojih i/ili trećih lica, osim u slučaju da je Kupac dao svoju izričitu saglasnost za isto. Svi podaci o platnoj kartici se kriptovano razmenjuju direktno između Kupca i servera Banke procesora platnih kartica, i njihovu sigurnost odnosno tajnost podataka garantuje i obezbeđuje Banka.
• Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.
• Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica.
• Za realizaciju kupovine Platnim karticama procesor je Banka, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni sistemu Feature Market Solutions, pa samim tim Feature Market Solutions neće biti odgovoran za zloupotrebu istih.

 

Isporuka robe

Troškovi dostave iznose 259,00 RSD.

Dostava je besplatna za porudžbine čija vrednost prelazi 4000,00 RSD.

Vaša porudžbina će biti isporučena u roku od 2 do 5 dana od dana kada Feature Market Solutions potvrdi porudžbinu. Isporuka robe se ne vrši vikendom I na dan državnih i verskih praznika u skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u RS.

Vreme isporuke se može produžiti usled okolnosti koje su van uticaja Feature Market Solutions (kvar, obustava rada kurirskih službi, saobraćajne gužve i nezgode, vremenski uslovi, praznici i dr.)

Vreme isporuke može biti produženo za vreme praznika usled povećanog obima posla.

Isporuka robe se vrši na adresu koju ste naveli prilikom registracije.

Sve cene su sa uračunatog PDV-a

Isporuka robe se vrši putem kurirske službe D Express.

Isporuka robe se vrši samo na teritoriji Republike Srbije.

Ukoliko imate problem sa dostavom robe, možete nas kontaktirati na e-mail adresu: cs@emaglam.shop.