Menu
Vaša korpa

Biolage R.A.W

Bojena kosa često zahteva intenzivno hranjenje kako bi se održala boja i sjaja. Biolage Colorolast maska pomaže u održavanju boje, tona i sjaja bojene kose...
2,176 RSD
Oslobođen poreza:2,176 RSD
Bojena kosa često ume da se ispere i izgubi sjaj tokom vremena. Formula inspirisana orhidejom Biolage Colorlast regeneratora pomaže u održavanju sjaja i vibrantnosti bojene kose. Održava boju kao da ste izašli iz salona i do 9 nedelja**Kada se koristi Biolage Colorlast šampon i regenerator..
2,055 RSD
Oslobođen poreza:2,055 RSD
Fulldensity regenerator za tanku kosu pruža negu bez otežavanja svakom pramenu. Hrani i jača kosu za veći volumen i sjaj. Kada se koristi zajedno sa šamponom, lomljenje kose je veoma smanjeno, a kosa je na dodir popunjena.Smanjuje gubitak kose usled lomljenja do 2 puta.**Kada se koristeFulldensity š..
2,055 RSD
Oslobođen poreza:2,055 RSD
Fulldensity šampon za tanku kosu nežno čisti i uklanja nečistoće, čineći kosu punijom na dodir i izgled. Kada se koristi zajedno sa regeneratorom, umanjuje se lomljenje kose, kosa izgleda punije i deblje.Smanjuje gubitak kose usled lomljenja do 2 puta.**Kada se koriste Fulldensity šampon i regenerat..
1,813 RSD
Oslobođen poreza:1,813 RSD
Suva kosa može biti sklona lomljenju, teška za oblikovanje i bez sjaja. Formula inspirisana aloe vera biljkom Hydrasource regeneratora pomaže da se nahrani suva kosa za zdraviji izgled. Pruža zaglađenost i negu kosi i do 15 puta više hidratacije nakon samo jedne aplikacije**Kada se koristi cela lini..
2,055 RSD
Oslobođen poreza:2,055 RSD
Intenzivan tretman za zaglađivanje kose obogaćen uljem kamelije i ricinusovim uljem. Kosa je:2x snažnija*3x više hidrirana*8x zaglađenija**U kombinaciji sa odgovarajućim Biolage šamponom u poređenju sa klasičnim šamponom. Jedno pakovanje se može koristiti za 4 aplikacije...
2,297 RSD
Oslobođen poreza:2,297 RSD
Oštećena, previše tretirana kosa može biti gruba, suva i beživotna. Regenerator formulisan sa Pro-Keratinom i ekstraktom svile, pruža ciljanu negu previše tretiranoj, slaboj i krhkoj kosi. Obnovite izgled svoje kose. Do 90% više nege nakon samo jedne upotrebe.**Kada se koristi cela linija Keratindos..
2,055 RSD
Oslobođen poreza:2,055 RSD
Biolage Advanced Oil Renew regenerator za suvu, poroznu kosu pruža kosi hidrataciju i transformiše površinska oštećenja kose, smanjuje poroznost i trenutno omekšava i zaglađuje kosu. Kada se koristi sa Oil Renew šamponom i višenamenskom kremom, pruža hidrataciju, negu i obnavu suvoj kosi. Nakon samo..
2,055 RSD
Oslobođen poreza:2,055 RSD
Formula Biolage Advanced Oil Renew šampona za suvu, poroznu kosu, sadrži visoku koncentraciju ulja,nežno čisti od svakodnevnih nečistoća.Nakon samo jedne upotrebe, poroznost je trenutno smanjena, kosa je meka na dodir i do 2 puta manje lomljiva.**Kada sekoristicela linija Oil Renew šampon, regenerat..
1,813 RSD
Oslobođen poreza:1,813 RSD
Sve što treba oštećenoj kosi je višenamensko ulje u kremi za suvu, poroznu kosu. Nega obogaćena prirodnim uljima pomaže u transformaciji porozne kose, pružajući hidrataciju i zdrav izgled svakom pramenu. Kada se koristi sa Oil Renew šamponom i regeneratorom, pruža hidrataciju, negu i obnavu suvoj ko..
2,660 RSD
Oslobođen poreza:2,660 RSD
Negujući regenerator za suhu i beživotnu kosu. Formula regeneratora je obogaćena uljem kokosa i kaolinskom glinom i hrani suhu i oslabljenu kosu. Inenzivno njeguje, za meku, sjajnu i zaglađenu kosu.Kosa je do 6x zaglađenija**Nakon upotrebe šampona i regeneratora u odnosu na klasičan šampon..
2,662 RSD
Oslobođen poreza:2,662 RSD
Formula Color Care regeneratora sa kokosovim mekom i uljem bele limnante je jedna od Biolage R.A.W formula sa najviše negujućim sastojcima. Pomaže u zaštiti bojene kose, čini kosu mekom i sjajnom sa dugotrajnim sjajem boje. Postignite do 5x više sjaja i do 3x više hidratacije*.*Nakon upotrebe Color ..
2,660 RSD
Oslobođen poreza:2,660 RSD
1 od 12 | 18 (2 stranica)