Menu
Vaša korpa

Lakmé

Brend: Lakmé
Vlaknasta elastična pasta za kosu koja pruža ultra formu i mogućnost promene više frizura u jednom danu. Sadrži GRAPE SEED antioksidantni kompleks koji se sastoji od ekstrakta semenki grožđa i vitamina E, koji štite kosu od uticaja slobodnih radikala, UV zračenja, vreline fena. Faktor učvršćivanja 2..
1,671 RSD
Oslobođen poreza:1,671 RSD
Brend: Lakmé
Ekstremno jak lak za kosu pruža dugotrajno učvršćivanje. Sadrži GRAPE SEED antioksidantni kompleks koji se sastoji od ekstrakta semenki grožđa i vitamina E, koji štite kosu od uticaja slobodnih radikala, UV zračenja, vreline fena i SMOLU prerađenu najnovijom tehnologijom da obezbedi dugotrajno učvrš..
2,254 RSD
Oslobođen poreza:2,254 RSD
Brend: Lakmé
Višenamenski losion koji se može koristiti uz svaku tehniku oblikovanja. Daje fleksibilno učvršćivanje, prirodan i gladak izgled. Idealan za finu i tanku kosu. Sadrži GRAPE SEED antioksidantni kompleks koji se sastoji od ekstrakta semenki grožđa i vitamina E, koji štite kosu od uticaja slobodnih rad..
2,001 RSD
Oslobođen poreza:2,001 RSD
Brend: Lakmé
Gel koji pruža potpunu termalnu zaštitu, uklanjajući lokne i talase. Kosu ostavlja ravnom,sjajnom i glatkom. Sadrži GRAPE SEED antioksidantni kompleks koji se sastoji od ekstrakta semenki grožđa i vitamina E, koji štite kosu od uticaja slobodnih radikala, UV zračenja, vreline fena i SMOLU prerađenu ..
1,066 RSD
Oslobođen poreza:1,066 RSD
Brend: Lakmé
Proizvod namenjen za perfektan finiš. Formula obogaćena kompleksom svile. Prednosti proizvoda: somotski osećaj kose, briljantan sjaj, kontrola kovrdža, visoka otpornost na vlagu, hidratacija, zaštita od toplote, čuva boju, lako češljanje, oporavlja rascvetale krajeve kose, UV zaštita. Sadrži GRAPE S..
2,782 RSD
Oslobođen poreza:2,782 RSD
Brend: Lakmé
Korišćenje ovog šampona kosi vraća vitalnost, poboljšava zdravlje kose i priprema skalp za tretman. PROCAPIL molekul dokazane efikasnosti protiv opadanja kose u kombinaciji sa MASLINOVIM LISTOM i VITAMINIMA deluje na više nivoa kako bi stimulisao rast kose i vraćao punoću vlasima. Umirujuće mirisne ..
1,715 RSD
Oslobođen poreza:1,715 RSD
Brend: Lakmé
Shock Concetrate ampule intenzivno deluju da spreče opadanje kose, stimulišu skalp i vraćaju gustinu kosi. PROCAPIL molekul dokazane efikasnosti protiv opadanja kose u kombinaciji sa MASLINOVIM LISTOM i VITAMINIMA deluje na više nivoa kako bi stimulisao rast kose i vraćao punoću vlasima. Umirujuće m..
5,235 RSD
Oslobođen poreza:5,235 RSD
Brend: Lakmé
Hidrantna maska za kosu sa 100% organskim Argan uljem.Hrani i dubinski hidrira kosu zahvaljujući Argan ulju koje je bogato Omega 6 kiselinama i vitaminom E. Obogaćena Ceramide III kompleksom vraća kosi elastičnost i štiti od uticaja spoljašnjih faktora. ..
3,387 RSD
Oslobođen poreza:3,387 RSD
Brend: Lakmé
Tretman sa 100% organskim Argan uljem. Suva, lagana tekstura ulja koja se lako apsorbuje bez dodatnog mašćenja. Hidrira i hrani sve tipove kose. Bogat Omega 6kiselinama i vitaminom E deluje kao efektivni antioksidant štiteći kosu i kontrolušući statički elektricitet. Nakon upotrebe Argan ulja, kosa ..
3,794 RSD
Oslobođen poreza:3,794 RSD
Brend: Lakmé
Hidrantni šampon sa 100% organskim Argan uljem. Bez sulfata. Nežno čisti i hidrira kosu. Bogat Omega 6 kiselinama i vitaminom E deluje kao efektivni antioksidant. Štiti i čuva farbanu kosu. ..
2,232 RSD
Oslobođen poreza:2,232 RSD
Brend: Lakmé
Blag, pH neutralni šampon za masnu kosu pogodan za svakodnevnu upotrebu. SEBARYL kompleks amino kiselina i cinka dokazane efikasnosti u regulisanju sebuma koji dopunjen ekstraima BAMBUSA i ČIČKA ima svojstva da skuplja tkivo i time smanjuje lučenje. Mirisna nota inspirisana potragom za svežinom, čis..
1,715 RSD
Oslobođen poreza:1,715 RSD
Brend: Lakmé
Idealan izbor za stalnu negu suve, vrlo suve i oštećene kose. Takođe, neophodan za pripremu kose za tretman. Acqua-oil kompleks: kombinacija hranljivih materija iz prirodnih ulja BABASSU PALME i MACADAMIA BADEMA sa dugotrajnim hidrantnim dejstvom jedinjenja HYDROMANIL. Puna mirisna nota koja odiše s..
1,715 RSD
Oslobođen poreza:1,715 RSD
1 od 12 | 26 (3 stranica)