Menu
Vaša korpa

Oralna higijena

Brend: Himalaya
Pasta za zube Complete Care 75ml biljna pasta za zube je napredna biljna formula koja pruža zaštitu od štetnih bakterija tokom 12 sati. Otklanjanja mrlje i plak sa zuba, pomaže u sprječavanju nastanka karijesa i zubobolje. Sardži misvak, drvo babul, nim i nar. Misvak i drvo babul pomažu u borbi prot..
451 RSD
Oslobođen poreza:451 RSD
Brend: Himalaya
Pasta za zube Dental Cream 100g je osvežavajuća biljna pasta za kompletnu negu usne duplje. Obogaćena je Neem-om koji je snažan borac protiv bakterija koje prouzrokuju loš zadah. Sadrži miswak (drvo-četkica) koji prevenira krvarenje desni , nar koji održava desni zdravim, kao i prirodni fluor koji s..
451 RSD
Oslobođen poreza:451 RSD
Brend: Himalaya
Pasta za zube Himalaya Ayurvedic Dental Cream Clove 100g sadrži jedinstvenu, klinički testiranu formulu karanfilića koja pruža samopouzdanje svežeg daha svaki dan. Njegova antibakterijska svojstva pomažu u održavanju svežije, čistije i zdravije usne duplje.Izuzetna formualcija koja objedinjuje 5000+..
524 RSD
Oslobođen poreza:524 RSD
Brend: Himalaya
Pasta za zube Sparkly White 75ml nežno uklanja površinske mrlje na zubima, belji zubi za 2 nedelje bez hemijskih izbeljivača i parabena. Bez fluorida. 100% vegetarijanski proizvod. Sadrži misvak, enzime papaje, anansa, bademove ljuske i mentol.100% vegetarijanski proizvod...
451 RSD
Oslobođen poreza:451 RSD
1 od 4 | 4 (1 stranica)