ČESTA PITANJA (FAQ)


Koliki su troškovi slanja i ko dostavlja paket?

Kupljeni proizvodi dostavljaju se kurirskom službom D Express koja pokriva celu teritoriju Republike Srbije. Troškovi dostave iznose 250,00 RSD. Dostava je besplatna za porudžbine čija vrednost prelazi 3500,00 RSD.  U sve cene već je uključen PDV.

  

Ako danas naručim, kada ću dobiti proizvode?

Vaša porudžbina će biti isporučena u roku od 2 do 5 dana od dana kada Feature Market Solutions potvrdi porudžbinu. Isporuka robe se NE vrši vikendom i na dan državnih i verskih praznika u skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u RS.

Vreme isporuke se može produžiti usled okolnosti koje su van uticaja Feature Market Solutions (kvar, obustava rada kurirskih službi, saobraćajne gužve i nezgode, vremenski uslovi, praznici i dr.)

Vreme isporuke može biti produženo za vreme praznika usled povećanog obima posla.

 

Paketi i proizvodi su stigli oštećeni. Šta da radim?

Ako primite svoju narudžbinu i jedan ili više proizvoda su oštećeni, javite nam se odmah isti dan na cs@emaglam.shop s fotografijom oštećenja i podacima na koje je napravljena narudžbina i potrudićemo se da shodno tome budete zadovoljni.

Prilikom reklamacije robe dužni ste da nam uz robu koju reklamirate dostavite original ugovor na daljinu na uvid, kao i da nam predate kopiju istog.

 

Što ako mi neki proizvod ne odgovara? Mogu li ga vratiti?

Javi nam se na cs@emaglam.shop u roku od 14 dana od dana kada ste primili paket i daćemo Vam sve informacije potrebne za postupak povraćaja ako je taj moguć.

 

Kako mogu platiti naručene proizvode?

Naručene proizvode možete platiti na sledeće načine:

 1.Gotovinom po prijemu pošiljke

Opcija plaćanja prilikom preuzimanja (“Plaćanje pouzećem”) omogućuje da iznos porudžbine podmirite prilikom same isporuke na navedenoj adresi. U slučaju da primalac nije u mogućnosti primiti pošiljku na definisanoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaveštenje o prispeću pošiljke.

2. Kreditnim i debitnim karticama

Plaćanje na ovaj način može se ostvariti jedino putem Visa, Mastercard, Maestro, Diners, American Express karticama.